VadeVi
El Palau de Maricel presenta un tast de malvasia de Sitges
  • CA

El claustre del palau de Maricel

Corpus, la malvasia i el patrimoni de Sitges sumen sinergies enguany. El proper dijous 19 de juny a les 20 h, dins dels actes de la festivitat del Corpus, Museus de Sitges organitza un tast de vins al claustre del Palau de Maricel. Els caldos que es degustaran tenen la particularitat que s’han elaborat amb la varietat de la Malvasia de Sitges.

L’objectiu és que el públic detecti a través del vi, la potència aromàtica de les flors i herbes de la vila i de la resta del Garraf, mentre degusta un producte típicament local. La iniciativa es du a terme gràcies a un acord entre el Consorci del Patrimoni de Sitges, l’Hospital Sant Joan Baptista i la Comissió Municipal de Corpus.

El tast anirà a càrrec d’enòlegs de l’Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, el Celler Vega de Ribes i Jané Ventura del Vendrell, els tres cellers elaboradors de la Malvasia de Sitges. El Monembasia serà el primer vi que els participants podran tastar, seguit de la Malvasia Seca i el Masia Sasserra de Vega de Ribes.

L’acte tindrà un aforament màxim de 30 persones i les entrades es poden obtenir al Museu Romàntic – Can Llopis en horari de 10 a 14 h i de 15.30 a 19 h. Per més informació cal trucar al 93 894 29 69.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa