VadeVi
El Penedès 360º, sense filtres i per tots els gustos

El Penedès360º és un nou producte turístic territorial, concebut pel Consorci de Promoció Turística del Penedès, que compta amb 3 rutes circulars per etapes que recorren el Penedès vora el mar, entre vinyes i per muntanya. Cada una de les rutes s’ha dissenyat per a tres modalitats esportives diferents: una per a bicicleta tot terreny, de 270 km, més exigent, buscant desnivells de les muntanyes properes; una cicloturista, de 180 km, apta per a tot tipus de públic, on es busca més el passeig entre vinyes i la descoberta del Penedès amb temps i tranquil·litat; i finalment una ruta senderista, de 150 km, de dificultat mitjana, per descobrir la plana i les muntanyes del Penedès.

Cada ruta està dividida en diferents etapes, per poder-les fer en un, dos, tres dies… i poder fer nit en un dels allotjaments adherits a la ruta, a més de gaudir del territori i dels valors paisatgístics, culturals i d’enoturisme del Penedès.

El Penedès360º es promociona a través d’una web pròpia, www.penedes360.cat, on hi ha la descripció de les rutes, els trams de cada una d’elles, els allotjaments adherits i altres serveis d’interès. Per poder una ruta o algun dels seus trams, hi ha l’opció de descarregar-se el track i organitzar-se un mateix, o deixar-ho en mans de Cava Emotions, agència encarregada de gestionar rutes a mida, els forfaits i els serveis inclosos.

Aquest nou producte turístic, que presenta el Penedès sense filtres, en estat pur, representa una aposta clara pel turisme sostenible i cerca l’atracció d’un perfil de turista sensible i responsable amb el medi ambient i l’entorn, i oferir altres atractius i motivacions per visitar el Penedès.

Penedès360º compta amb la implicació de 22 municipis del territori i l’adhesió de 24 allotjaments, per prestar els serveis que requereixen els viatgers de les tres rutes.

Penedès360º és una iniciativa d’enoturisme PENEDÈS i ha estat possible gràcies al finançament de la Diputació de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa