VadeVi
El president Puigdemont visita aquest divendres l’Alt Penedès i el Garraf
  • CA

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, farà aquest dievndres,dia 29 d’abril, una visita a les comarques de l’Alt Penedès i el Garraf, acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Miquel Àngel Escobar.

A les 12 del migdia, a Vilafranca, el cap de l’Executiu presidirà l’acte de signatura d’un conveni de col·laboració entre la Fundació The Wine Business School i la Universitat Rovira i Virgili per, entre d’altres objectius, promoure la creació i el desenvolupament d’estudis relacionats amb la direcció i gestió d’empreses i organitzacions dels sectors del vi, del cava i la vinya.

La Wine Business School integra i aglutina els organismes públics, empreses, associacions, DO i altres actors del sector vitivinícola i va néixer amb la finalitat de contribuir a la competitivitat global del sector vitivinícola i convertir-se en referent mitjançant una formació especialitzada i transversal en management.

Després que s’hagi signat el conveni, hi haurà parlaments del rector de la URV, Josep Anton Ferré Vidal; de l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i del president de la Generalitat, que clourà l’acte amb la seva intervenció. A continuació, el cap del Govern, acompanyat del director general de l’INCAVI, Salvador Puig, visitarà l’edifici de l’Enològica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa