“Vine a fer un vermut solidari amb la Fundació Ampert!” Així anuncia Mascaró l’activitat que prepara per al cap de setmana del Vijazz Penedès 2016. Complementant l’oferta de vins i caves a la fira, i les diverses activitats programades durant el festival, el celler ha decidit organitzar una activitat de caire social on el protagonista serà el seu vermut Siset.

Serà una experiència vermutera completa prevista per dissabte i diumenge de 12h a 14:30h que permetrà gaudir d’aquest vi aromatitzat, seitons, escopinyes i altres productes d’aperitiu. El preu per gaudir d’aquesta activitat serà de 9 euros, import que es destinarà en la seva totalitat a Ampert, una associació que treballa per a millorar la qualitat d’atenció als malalts de càncer en les diverses fases de la malaltia.

Amb un àmbit d’actuació comarcal, el seu projecte principal és el d’oferir servei de transport i acompanyament de les persones que pateixen aquesta malaltia. “Volíem fer alguna cosa que ajudi a la gent de la vila”, explica Gemma Mascaró al vadevi.cat. “Ampert potser no és molt coneguda, però es mereix aquest suport perquè fan una tasca molt important i necessària: porten els malalts als hospitals de Barcelona perquè rebin el tractament i se’ls torna a casa. I tot això, en un ambient d’esperança, il·lusió i companyerisme”, afegeix la Gemma.

Mascaró ha volgut enguany fer un pas més i si bé al 2015 -també coincidint amb el Vijazz- feia el llançament del seu vermut Siset, enguany afegeix aquest aspecte més solidari. El celler es troba al carrer Casal número 9 de Vilafranca del Penedès i tindrà les portes obertes durant el cap de setmana per acollir a les persones que vulguin fer el vermut i contribuir a millorar la vida d’algunes persones.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa