VadeVi
El vent i el fred desllueixen la Fira del Vi de Falset
  • CA

Dissabte es va llevar el matí amb pluja a Falset.. Després va sortir el sol però acompanyat de vent i finalment cap a les 19h va començar el fred.

“Havíem estudiat perfectament com s’havien de col·locar les ombrel·les perquè l’any passat va fer molta calor, i enguany tothom buscava els quatre rajos de sol que van sortir el migdia. Això és imprevisible”,assegurava Salustià Àlvarez, president de la DOQ Priorat.

Per la seva banda, la presidenta de la DO Montsant, Pilar Just, destacava que malgrat el temps “la fira s’ha consolidat i que és molt agradable que qualsevol dels visitants es sigui un prescriptor potencial”.

Just a més feia notar que aquest any, després que el club d’amants del vi

Munskänkarna, triés el Priorat com a regió vitivinícola del 2016, la presència sueca a la recerca dels vins de Montsant s’ha incrementat.

Àlvarez, per la seva banda, assegurava que l’èxit de la Fira és que en paral·lel a la mostra de cellers, cada any hi ha activitats paral·leles, que fan que cada any hi hagi novetats i que per tant sigui cada any atractiva no només pel visitant local i català sinó també pel visitant estranger”.

La Fuira del vi de Falset es tancarà aaquest diumenge (amb sol i una mica de vent) i aquest dilluns conclou amb el tast professional en el que hi assitiran més de 340 prescriptors d’arreu del món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa