VadeVi
El vermuts del Vinari tornen a l’Espai Penedès
  • CA

“Catalunya és país de bona cuina i bon beure i també pot presumir de ser dels pocs referents mundials en l’àmbit dels vermuts”. Això és el que en pensen a l’Espai Penedès de l’Acadèmia Tastavins

De fet, una de les capitals que més influència ha tingut en aquest sector és Reus, on s’elaboren vermuts autèntics des de fa més d’un segle i mig. Els Premis Vinari dels vermuts catalans han recollit la tradició d’elaborar aquesta beguda de punta a punta del país, tot redescobrint els sabors clàssics de sempre i els nous vermuts que ara surten al mercat.

En aquest tast, que es farà dissabte dia 6 a l’Espai Penedès de Barcelona s’ofereix un viatge pels millors vermuts de casa nostra tot gaudint de les seves aromes més característiques i dels gustos dolços i amargs que els fan tant versàtils per a l’hora de l’aperitiu o a mitja tarda en forma de còctel.

Amb una selecció de 5 vermuts top catalans, que es maridaran amb els productes gastronòmics: patates xips, olives, fruits secs i una experimentació amb xocolata, el tast té un preu de 15 euros per als socis de Tastavins i 19 euros per a no socis.

L’Acadèmia Tastavins Barcelona organitza diverses jornades de tast, de forma amena i divertida, tots els dies de la setmana. Podeu consultar el programa de tastos programats seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa