Aquest dissabte 11 de juliol, a les 19 h, al Castell Templer de Barberà de la Conca, tindrà lloc el tercer dels debats del cicle Visions 5.1, organitzats per l’Associació La Conca 5.1 i els Amics del Castell de Barberà de la Conca.

Aquesta tercera jornada consistirà en un debat entre Alicia Estrada, experta en vi i enoturisme, responsable del blog Vinoturismo autora de diversos llibres sobre vi; Joan Gómez Pallarès, expert en el món del vi, responsable del blog Devinis, autor de llibres i articles sobre vi i enoturisme; Carles Andreu, viticultor del celler Cava Carles Andreu i ex-president de la DO Conca de Barberà, i Mariona Vendrell, sòcia de Succés Vinícola.

El tema del debat serà el vi català i el vi de la Conca. Que podem fer per donar-lo a conèixer més i vendre més. A més d’explicar i reflexionar sobre experiències d’èxit que s’han produït als darrers temps a casa nostra que estan ajudant al sector a tirar endavant, es parlarà d’enoturisme, de comercialització i màrqueting del vi.

S’incidirà en com podem augmentar el coneixement del vi i promoure el consum responsable entre els diversos sectors de la societat i finalment també hi haurà tast de vi per tots els assistents.

Visions 5.1 es vol consolidar com una cita anual de reflexió entorn a temes importants i d’actualitat de la comarca. A través de la veu i les experiències de persones de fora de la comarca, conjuntament amb persones que treballen al territori, es pretén aportar idees, reflexions i estratègies per definir accions a dur a terme en els diversos aspectes que s’hi tractaran.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa