Roig Parals, Can Descregut, Joan Sardà, Vega Aixalà, Mas Romeu, Mas Llunes, Vinya Els Vilars, Més Que Paraules, Molí Parellada, Huguet de Can Feixes i Bregolat. presenten aquest dilluns a Frankfurt els seus vins i caves a un centenar de professionals alemanys del sector vinícola en el marc del programa Weine aus Katalonien d’ACCIÓ.

En un acte al reconegut restaurant Depot 1899 de Frankfurt, importadors, distribuïdors, sommeliers i restauradors alemanys coneixeran de primera mà els vins i caves dels cellers catalans a través de tastos, degustacions i entrevistes amb els participants. L’acte organitzat en col•laboració amb l’Agència Catalana de Turisme.

Es tracta del quart esdeveniment del programa Weine aus Katalonien d’ACCIÓ, que impulsa la comercialització dels vins i caves catalans a Alemanya a través d’assessorament i accions de promoció. En els tres tastos anteriors, celebrats a Hamburg i Berlín, el 40% dels cellers participants han tancat acords comercials i s’han contactat més de 1.500 professionals alemanys del sector, un 60% dels quals són importadors o distribuïdors i un 40% punts de venda. Així, en total, s’han promocionat 60 vins catalans de 15 cellers que representen 8 denominacions d’origen.

Alemanya és el tercer país importador de vins del món, per darrera dels Estats Units i el Regne Unit, i és el quart mercat mundial que consumeix més vi i el primer pel que fa als escumosos. De fet, el país ha registrat un creixement estable en el consum els darrers 15 anys, al contrari d’altres begudes com la cervesa o els espirituosos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa