Aquest dilluns, Monvínic ha acollit una nova edició del “Vi per Joguines”, una iniciativa que organitza per tercer any l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) amb l’objectiu de recollir i repartir joguines entre els petits amb menys possibilitats d’obrir regals.

En total, s’han recollit 156 joguines durant les tres hores que ha durat l’activitat. “Estem molt contents de la repercussió i participació que ha tingut aquesta crida”, explica José Roldán, president de l’ACS; i “també del suport que donen els cellers catalans, dels quals n’ha participat 22”. Ara, les joguines ja estan a disposició de l’Hospital de Nens de Barcelona, que els repartirà aquesta nit coincidint amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient.

Totes les joguines es van intercanviar per ampolles de vi que havien facilitat els cellers. “En vam demanar sis a cada celler”, explica Roldán, “més no calia perquè vam pensar que n’hi hauria suficient”.

De fet, van haver de declinar una vintena de peticions de cellers, cosa que els ha fet replantejar la jornada i pensar en una ampliació territorial de cara a l’any vinent. “Pensem que per donar major cabuda a l’interès generat, podríem celebrar diverses activitats simultànies pel territori per tal que tots els cellers que vulguin participar hi han de tenir cabuda sense problemes”. A més cellers, més vins, i per tant, major nombre de joguines que es poden recollir per als més petits.

Aquest és el tercer any que l’ACS organitza aquesta recollida amb la col·laboració de Monvínic. El primer any, es van repartir entre els més petits a través de l’entitat Casal dels Infants; el segon any van ser per al projecte “Cap nen sense joguina” que organitza la Cadena SER; i enguany s’ha escollit aquest Hospital de la ciutat comtal.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa