VadeVi
El Vijazz 2015 s’inaugura amb un sopar d’estrelles Michelin
  • CA

L’organització de festival Vijazz, Tastavins Penedès, fa una aposta en aquesta edició per a igualar l’alta qualitat artística amb la gastronòmica. És per aquest motiu que el tradicional tast magistral s’ha redefinit i oferirà la possibilitat exclusiva de gaudir de creacions de tres grans xefs catalans, cervells i caps de cuina d’El Bulli: Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruch (propietaris del restaurant Compartir de Cadaqués i del Disfrutar de Barcelona). Al seu costat, Oriol Llavina, xef i propietari d’El Cigró d’Or de Vilafranca, serà l’encarregat d’elaborar el primer i el segon plat del sopar i les postres.

El menú inclourà plats com el polvoró de tomàquet i caviar d’oli d’arbequina, entrepà aeri de marisc amb alvocat, pebrot de xocolata, oli i sal, i rodó de gall negre del Penedès amb fonoll i remolatxa ecològica, entre d’altres. L’àpat anirà maridat amb vins i caves del Penedès.

Es pot comprar aquesta experiència al web del Vijazz a 78€ pels no socis i 62€ pels socis.

Muriel Casals i Jordi Folgado

Durant la nit, s’entregaran també els diplomes als patrocinadors del Vijazz 2015, i es farà acadèmica de mèrit de Tastavins Penedès a Muriel Casals, com a presidenta d’Òmnium Cultural, associació cultural sense ànim de lucre centrada en impulsar projectes que afavoreixin la llengua i la cultura catalanes, l’educació i la cohesió social; i acadèmic d’honor a Jordi Folgado, com a director de la Fundació Vicenç Ferrer, ONG de desenvolupament compromesa amb el procés de transformació d’una de las zones més pobres i necessitades de la India, l’estat de Andhra Pradesh, així com de les comunitats més desfavorides i excloses del sistema de castes hindú.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa