Tot i que encara no es disposa de les xifres definitives, ja es pot afirmar que el Banc Sadadell Vijazz Penedès tanca la seva novena edició amb un augment més que considerable tant en vendes com en nombre de visitants. Més de 50.000 persones han gaudit del festival i de les diverses activitats, demostrant que el Vijazz és un esdeveniment capaç de créixer i evolucionar.

Pel que fa a les vendes, els tiquets degustació venuts han arribat a superar en més d‘un 20% els totals aconseguits l’any passat. Tampoc s’ha quedat enrere l’activitat dels maridatges que ha arribat a vendre les 1.100 places disponibles repartides al llarg dels tres dies en un total de 22 sessions.

Tot i la gran afluència de públic, l’ambient a l’espai de degustació ha estat agradable i sense aglomeracions, gràcies a la nova iniciativa de tancar la Rambla de Nostra Senyora al trànsit i al fet de situar els estands dels vins i caves de cara al passeig. Aquest canvi ha agradat molt als visitants, alhora que també ha convençut als comerços de la zona que han pogut mantenir d’aquesta manera obertes les seves terrasses.

Nou comentari

Comparteix