VadeVi
El Vinya&Art es consolida amb gran afluència de públic
  • CA

La segona edició del festival Vinya&Art, celebrat els dies 10 i 11 de juny a les Caves Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues, ha tancat amb més de 2.200 persones assistents entre els dos dies de concerts. D’aquesta manera, la comunió entre l’art i el món vitivinícola ha tornat a ser una realitat amb la gran acollida del festival.

Love of Lesbian, el més concorregut

El concert dels barcelonins Love of Lesbian va reunir més de 1.500 persones que van poder escoltar en directe el seu nou treball, El Poeta Halley, i gaudir d’una de les bandes més consolidades del panorama musical nacional. Van ser dues hores de concert en què van sonar els grans èxits de Love of Lesbian juntament amb les cançons del seu darrer treball. El final de festa amb la Dj Dolo va culminar una de les nits més memorables de les dues edicions de Vinya&Art.

Gran acollida de la nit de jazz

Primer Sommeliers i després Andrea Motis & Joan Chamorro Grup van aconseguir crear un ambient màgic a les Caves Elyssia gràcies al jazz que van proposar les dues formacions. Més de 700 persones van assistir a una vetllada en la qual la música entre vinyes va ser la principal protagonista.

Hi haurà més Vinya&Art

Les 2.200 persones que han passat per les Caves Elyssia durant aquests dos dies superen l’assistència de l’edició del Vinya&Art de 2015, tot i que l’any passat els concerts es van repartir en quatre dies. De cara a properes edicions, es seguirà potenciant la música amb nous talents i nou format.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa