VadeVi
Els cellers catalans tornen de Prowein amb nous importadors
  • CA
Cellers catalans a Prowein 2017 | Messe Düsseldorf/ctillmann

!–akiadsense–>

El director de l’INCAVI, Salvador Puig ha explicat en declaracions a Vadevi.cat que la satisfacció és generalitzada entre els expositors que han tingut presència a la Fira Prowein 2017 que s’ha celebrat durant tres dies a Düsseldorf.

Puig assegura que s’han fet contactes amb nous importadors, especialment russos i asiàtics, i que Prowein es converteix en fira de referència per a fer negocis a nivell internacional.

A més dels cellers, tambbé hi eren presents la DO Montsant, l’Associació Terra de Garnatxes, o per primera vegada la DO Conca de Barberà, entre d’altres.

El màxim responsable de l’Incavi ha assegurat a més que l’interès dels professionals que s’han acostat a l’espai Catalunya, habilitat per quasi 100 cellers, s’han centrat sobretot en les singularitats de cada DO i també en aquells vins amb elaboracions més particulars.

Per Puig, l’aposta de Prodeca de cofinançar el desplaçament a la fira d’aquests cellers, és una acció de promoció immillorable pel vi català, més encara quan un 43% de la producció de vi que es fa a casa nostra es ven a fora.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Assistent a març 24, 2017 | 10:33
    Assistent març 24, 2017 | 10:33
    La Fira és molt bona, molt cara i si s'ha treballat bé les oportunitats són notables. Com a punt de millora clarament identificat és l'ampliació d'events amb vins catalans. Pràcticament totes les regions del món en fan i atreuen a molt de públic que, després reverteix amb més presencia als stands. A Catalunya no es fa res. Inclús Portugal, molt a prop, no paren de fer tastos. Per pensar-hi i treballar-hi en noves edicions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa