L’escriptor californià afincat a Catalunya Miquel Hudin ha publicat un article sobre la Terra Alta descrivint els trets diferencials de la regió vitivinícola, parlant de varietats com la garnatxa blanca i recomanant deu vins “excel·lents” que ell considera que cal conèixer (i tastar).
Es tracta de les següents referències, ordenades de major a menor puntuació :
- Finca la Genuïna 2017 del celler Edetària (100% garnatxa negra)
- Domus Pensi 2016, celler Altavins (garnatxa negra, merlot, sirà i carinyena)
- Templari 2019, celler Bàrbara Forés (100% morenillo)
- Divuit Graus 2018, celler Josep Vicens (100% garnatxa blanca)
- Flor de Trufes Negre 2018, Vins Algars (100% garnatxa nega)
- Somdinou Blanc 2017, Celler Cooperatiu Gandesa (garnatxa blanca i macabeu)
- Trementinaire 2018, d’Herència Altés (100% garnatxa blanca)
- LaFou els Amelers 2019 (100% garnatxa blanca)
- Avi Arrufí blanc 2019, del Celler Piñol (100% garnatxa blanca)
- Llàgrimes de Tardor Blanc 2018, Sant Josep Vins (100% Garnatxa blanca)