Els deu vins de la Terra Alta que voldràs conèixer

L'escriptor californià afincat a Catalunya Miquel Hudin parla en un article de la regió vitivinícola més meridional de Catalunya

L’escriptor californià afincat a Catalunya Miquel Hudin ha publicat un article sobre la Terra Alta descrivint els trets diferencials de la regió vitivinícola, parlant de varietats com la garnatxa blanca i recomanant deu vins “excel·lents” que ell considera que cal conèixer (i tastar).

Es tracta de les següents referències, ordenades de major a menor puntuació :

  • Finca la Genuïna 2017 del celler Edetària (100% garnatxa negra)
  • Domus Pensi 2016, celler Altavins (garnatxa negra, merlot, sirà i carinyena)
  • Templari 2019, celler Bàrbara Forés (100% morenillo)
  • Divuit Graus 2018, celler Josep Vicens (100% garnatxa blanca)
  • Flor de Trufes Negre 2018, Vins Algars (100% garnatxa nega)
  • Somdinou Blanc 2017, Celler Cooperatiu Gandesa (garnatxa blanca i macabeu)
  • Trementinaire 2018, d’Herència Altés (100% garnatxa blanca)
  • LaFou els Amelers 2019 (100% garnatxa blanca)
  • Avi Arrufí blanc 2019, del Celler Piñol (100% garnatxa blanca)
  • Llàgrimes de Tardor Blanc 2018, Sant Josep Vins (100% Garnatxa blanca)

Nou comentari