Els millors escumosos catalans per sota els 30 euros, segons els britànics

La revista 'Decanter' destaca els diversos estils dels vins amb bombolles que es fan a Catalunya i en recomana algunes referències

La revista britànica ‘Decanter’ ha publicat recentment un article en el qual parla d’escumosos del món, posant l’enfoc en les referències de doble fermentació que s’embotellen a Catalunya. L’article, signat per Julie Sheppart, parla del producte i recomana algunes de les referències amb bona relació qualitat- preu per sota dels 30 euros.

El Cava té molt a oferir als fans del vi escumós“, comenta Sheppart. “D’entrada, en termes d’elaboració, té molt en comú amb els clàssics com el xampany, ja que tots dos s’elaboren seguint el mètode tradicional i una segona fermentació en ampolla, a diferència per exemple del Prosecco”, diu. “A més a més, se’n produeixen molts diferents estils que poden agradar tothom: des de joves i frescos, a rosats o cremosos i més complexos”.

Aquesta és la llista de vins amb bombolles que recomana conèixer, i que tenen un cost per sota de les 25 lliures (o els 30 euros):

  • Raventós i Blanc de Nit Rosé Brut 2016 (92 punts)
  • Alta Alella Mirgin Gran Reserva Brut Nature 2017 (91 punts)
  • Juvé & Camps Reserva de la Família Gran Reserva Brut (91 punts)
  • Aldi Vintage 2017 (90 punts)
  • Agustí Torelló Mata Brut Reserva 2017 (90 punts)
  • Pere Ventura Primer Reserva (90 punts)
  • Roger Goulart Gran Cuvée 2012 (90 punts)
  • Codorníu Cuvée Barcelona 1872 Brut NV
  • Fermí Bohigas Mas Macià Brut Nature Reserva (89 punts)
  • Vallformosa Origen Brut Bio 2017 (89 punts)
  • Freixenet Rosé NV (88 punts)
  • Vilarnau Brut Reserva (88 punts).


Nou comentari