El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Cava ha signat un acord amb Paradores Turisme d’Espanya per a dur a terme una campanya conjunta d’àmbit estatal amb l’objectiu de donar a conèixer el cava als viatgers que visitin o s’allotgin en algun dels seus establiments.

Tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre en els prop de 100 restaurants dels Paradores que hi ha distribuïts per tota la geografia espanyola. Durant aquests dies, doncs, els caps de sala de cada establiment oferiran durant durant el servei de sopars una degustació de Cava juntament amb l’aperitiu de benvinguda que tradicionalment se serveix de cortesia.

Javier Pages i Pedro Saura
Javier Pages i Pedro Saura | Foto: DO Cava

El president de la DO Cava Javier Pagés comparteix que “amb aquest acord s’implica i involucra a la cadena més important de turisme com a transmissor de la cultura del Cava”. Per la seva part, Pedro Saura, president i CEO de Paradores Turismo de España, valora l’acord com “una oportunitat per donar a conèixer al client de Paradores una beguda tan representativa de la nostra gastronomia”.

De fet, el Cava ja està present de forma habitual a la carta de vins de Paradores. Ara, amb aquesta col·laboració es pretén arribar al client dels Paradores a través de la “vivència de moments relaxats i distesos, donant-li a conèixer de primera mà les propietats, història i varietat de les diferents categories del producte”, comenten des de l’entitat.

Entre els propòsits de la campanya també hi ha la d’intentar incrementar la recomanació de la marca CAVA en moments de potencial consum i gaudi, posicionant-la com una beguda de moda de consum habitual en qualsevol ocasió, no solament amb motiu de celebracions.

Formació prèvia als caps de sala

Els caps de sala dels restaurants de Paradores han rebut una formació prèvia amb el suport del Consell Regulador. “Aquesta col·laboració demostra el valor d’establir sinergies entre referents de sectors d’activitat diferents que es complementen”, ressalta Javier Pagés.

Durant la setmana que durarà l’acció, els Paradores “oferiran una copa de CAVA en el moment de l’aperitiu de benvinguda, participant en un maridatge perfecte entre dues institucions de referència”, concloïa Pedro Saura.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: obol a octubre 07, 2022 | 08:29
    obol octubre 07, 2022 | 08:29
    Los paradores de España en la colonia és una cosa a evitar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa