VadeVi
Els Premis Vinari 2017 escalfen motors per obrir inscripcions
  • CA
Recepció oficial dels guanyadors dels Premis Vinari 2016 al Palau de la Generalitat | Jordi Borràs

!–akiadsense–>

Ja està tot a punt per obrir les inscripcions de la 5a edició dels Premis Vinari dels vins catalans.

Quan fa poc més de dues setmanes que el president Carles Puigdemont, rebia al Palau de la Generalitat els flamants guanyadors de l’edició 2016, els cellers que vulguin participar-hi ho podran fer a partir d’aquest dijous 2 de març.

Com sempre, a la web oficial del concurswww.premisvinari.cat hi apareixeran les bases i també l’accés a les inscripcions que es fa via telemàtica per tal de facilitat al màxim l’accés als participants.

Després de quatre edicions, el concurs s’ha consolidat com a referent no només del sector sinó també del consumidor que busca els distintius a la recerca de vins de qualitat amb solvència contrastada.

De nou, en aquesta edició, un jurat professional format per prop de 70 sommeliers, enòlegs i experts del món del sector serà qui jutjarà, totalment a cegues, quins són els millors vins del 2017.

Els tastos s’iniciaran al mes de juny i comptaran amb la direcció tècnica d’Ester Bachs.

“El concurs s’ha consolidat, però la voluntat dels Premis Vinari continua sent lluitar per aconseguir que el vi català estigui al lloc que li pertoca i que es consumeixi a casa nostra”, assegura la directora del concurs, Eva Vicens.

És per això, que a més de la projecció a través de les medalles que distingeixes els ors, les plates i els bronzes i que es poden trobar a les ampolles guanyadores,l’organització del concurs, promou la difusió dels vins premiats des de diversos àmbits.

Així, es poden trobar assenyalats els guanyadors d’un Premi Vinari a la cadena de supermercats Bon Preu-Esclat.De la mateixa manera que es promocionen els tastos amb els vins guardonats a l’activitat “Mercats amb DO”, així com també es promocionen tastos específics a botigues especialitzades de tot Catalunya.

En l’edició 2016, a més, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha volgut reconèixer la feina dels cellers guanyadors amb una recepció oficial al Palau de la Generalitat.

A més a més, tant el tast final que es realitza al celler cooperatiu modernista de Rubí el mes de setembre, com la gala de lliurament de premis que es fa el primer cap de setmana d’octubre a Vilafranca del Penedès compte amb un ressò mediàtic que fa que el vi català arribi a un públic molt ampli.

La projecció dels Premis Vinari es demostra també amb l’aval dels patrocinadors que s’han volgut sumar a la voluntat de fer arribar el vi català a tothom, com els ajuntament de Vilafranca i Rubí, La Caixa, Monvínic, NIssan i AGBAR entre d’altres.

Així doncs, la cursa pels Premis Vinari 2017 és a punt de començar. Només a 48 hores d’obrir les inscripcions a la recerca dels millors vins de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa