VadeVi
Els treballadors de Codorníu no fan vaga aquest dijous però mantenen la de la setmana vinent
  • CA

!–akiadsense–>

En la reunió de mediació de vaga celebrada aquest dimecres a la seu de la Direcció General de Relacions Laborals de la Generalitat, la direcció de Codorníu ha plantejat unes propostes que suposen un petit avanç, tot i que encara insuficient per arribar a un acord. Davant d’aquest gest, els comitès d’empresa del grup Codorníu han decidit desconvocar la jornada de vaga prevista per aquest dijous, 25 de maig, deixant clara la seva disposició per avançar en la negociació per aconseguir un acord amb mesures alternatives als acomiadaments.

Els comitès d’empresa del grup Codorníu, per això, han anunciat que si en la propera reunió de mediació no s’ha pogut desbloquejar la negociació i tancar un acord, el pròxim 31 de maig els treballadors i treballadores de Codorníu aniran a la vaga.

En aquest escenari, els sindicats reclamen a la direcció de Codorníu que retiri l’expedient i s’assegui a negociar amb la voluntat d’arribar a un acord que eviti mesures traumàtiques per als treballadors i treballadores del grup.

Recordem que la companyia va anunciar un expedient de regulació d’ocupació amb la previsió d’acomiadar un centenar de persones, després de la decisió que deixar de produir per marques de fora.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa