VadeVi
Els vins de la Terra Alta, amb el periodisme d’investigació
  • CA

Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta acompanyaran un any més la Gala de Lliurament dels Premis de Periodisme d’Investigació Ramon Barnils, que arriben a la seva setena edició. Serà aquest proper dimecres 15 de desembre en un acte que tindrà lloc al Born Centre Cultural i de Memòria de Barcelona.

Els premis, que va néixer amb la voluntat de reconèixer i estimular la pràctica del periodisme d’investigació entre els professionals en actiu així com entre els estudiants de periodisme, reconeixeran obres presentades sota dues categories: aquelles publicades en mitjans d’abast nacional, i les publicades en mitjans locals i comarcals, en tots dos casos, que tractin temàtiques diverses en qualsevol territori dels Països Catalans.

Un cop finalitzada la gala, la DO Terra Alta oferirà els seus vins per posar el punt final a la celebració i brindar amb i pels guardonats.

El Premi Ramon Barnils és una iniciativa del Grup de Periodistes Ramon Barnils per promoure la informació documentada i contrastada. Amb la celebració d’aquesta gala es busca crear un punt de trobada per als periodistes catalans i un marc per a la reflexió sobre el periodisme d’investigació i la situació que viu la professió avui en dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa