VadeVi
Els americans proposen casar-se amb Cava Bohigas
  • CA

“És un cava de qualitat, el Cava Bohigas reserva, que té l’equilibri perfecte entre l’envelliment i la fruita, que té un punt de sucre (és brut) que trenca l’acidesa que li és pròpia, i una bombolla fina que agrada fins i tot als que no volen gas”. Així s’expressa la directora general de Caves Bohigas, Maria Casanovas que en declaracions a Vadevi.cat assegura que el seu és un producte que pot agradar a un públic molt ampli i potser per això, el Wall Sreet Journal el situa com un dels 5 productes ideals per a les bodes.

Però diu que encara n’hi ha més: “El preu en aquest tipus d’esdeveniment és important i aquest cava, que costa entre 12 i 15 euros és abastable, i hem d’afegir també que l’estètica hi té segurament, alguna cosa a dir. L’ampolla és molt elegant i et fa quedar bé”.

La crítica que signa l’article del diari nord-americà, Lettie Teague, el situa al capdavant d’una selecció de cinc vins i caves, i alhora el qualifica com un cava “fàcil de beure” i “saborós, però suau, i lleugerament sec, marcat amb una nota brillat de poma verda”.

“Una notícia com aquesta et dóna molta projecció, de fet ara hem rebut una comanda de Mallorca, on no hi tenim distribució, precisament per una boda”, diu Casanovas.

Cava Bohigas es ven principalment a Bèlgica i el seu segon mercat de vendes són els Estats Units, que es preveu que aquest any arribin al 26%. A casa nostra, en canvi, costa una mica més. La responsable del celler assegura que aquí és més difícil fer-se un lloc “perquè hi ha moltes marques i a més perquè el sector del cava ha fet molt de mal, especialment les grans empreses. Han apostat per caves més senzills amb menys personalitat que al final s’han acabat venent com a qualsevol escumós més”.

Ara, diu la directora general de Cava Bohigas, la seva estratègia gira a l’entorn de potenciar els caves de gamma més alta, que de fet són el que més increment de venda han experimentat l’últim any.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa