VadeVi
Els Castellers de Lleida presentaran la setmana vinent el seu vi solidari
  • CA

Els Castellers de Lleida tindran el seu propi vi.

Els Castellers de Lleida estan d’enhorabona pel seu vintè aniversari, que celebren enguany amb diverses activitats. Els de la camisa bordeus presentaran el proper 16 d’abril un producte solidari: el vi dels Castellers de Lleida. El producte formarà part de la denominació d’origen Costers del Segre i servirà per a recaptar fons per a un projecte solidari que encara està per determinar.

Segons informa La Mañana, el vi estarà elaborat per Enric Gil, l’enòleg del celler de Verdú, amb un cupatge d’ull de llebre, syrah i merlot i un pas per bóta de roure de set mesos. El projecte, en el marc d’un vintè aniversari dels lleidatans que es basa en la solidaritat amb la resta d’entitats, ha de buscar ara a qui destinarà els guanys. Així, s’obrirà un concurs perquè les entitats interessades presentin projectes solidaris.

Avui s’ha fet una preestrena del producte al bar bodega Blasi de Lleida i el proper 16 d’abril, Quim Masferrer i Elisabet Carnicé faran la presentació del vi, que comptarà amb un tast del sommelier Xavier Ayala.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa