VadeVi
Els enòlegs celebren el seu congrès anual a Port Aventura
  • CA

L’Associació Catalana d’Enòlegs ja té data per a la celebració del seu XXVIIè Congrès anual. Els dies 15 i 16 d’abril reunirà a tots els socis a Port Aventura per a participar en aquesta jornada on també s’hi organitza “La Nit de l’Enologia” i una sessió tècnica dedicada a les estratègies per a mantenir les característiques dels vins al llarg del temps (“Innovacions en Shelflife”).

Divendres es realitzarà la sessió tècnica en la qual diversos especialistes detallaran les novetats des del punt de vista de recerca científica i des de la vessant més pràctica d’aquest camp de l’estabilització dels vins. A més, hi haurà diverses sessions de tast i al vespre, coincidint amb “La Nit de l’Enologia”, es lliuraran els premis que anualment reconeixen la feina dels enòlegs i altres professionals del sector. En aquesta edició, es presenten tres categories de premis, que designarà la junta a partir d’aquests criteris:

– L’enòleg amb la millor trajectòria professional, concretada en la solidesa i coherència d’una línia o un projecte que dóna com a resultat un producte de referència.

-L’enòleg sènior. El reconeixement a un professional, amb més de 25 anys de dedicació, que ja ha viscut la seva edat d’or personal i que s’ha convertit en un referent.

– Mèrit Periodístic per la tasca de difusió del món de l’enologia, el vi i el seu entorn.

Es pot consultar el programa complet del Congrés seguint aquest enllaç.

Més informació a la pàgina web de l’ACE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa