VadeVi
Pere Miró, Pere Sans i Lluís Tolosa, premis de l’enologia 2016
  • CA

L’Associació Catalana d’Enòlegs celebra des d’aquest divendres i durant avui dissabte el seu 27è Congrès Anual. Divendres, durant el dia, s’hi ha succeït diverses jornades de debat i conferències -sense oblidar sessions de tast- que en aquesta edició giraren entorn a les “Innovacions en Shelflife”, o el que és el mateix, les estratègies per mantenir les característiques dels vins al llarg del temps.

Al vespre, com ja ve sent tradició en aquesta trobada, s’ha celebrat la “Nit de l’Enologia” durant la qual es lliuren diversos premis reconèixer la feina de tots els enòlegs, la millor trajectòria professional i el mèrit del professional amb més de 25 anys de professió (enòleg sènior). Al costat d’aquests premis, també es reconeix la tasca de difusió periodística de la feina que fan els enòlegs.

L’acte, que va tenir lloc a l’Hotel PortAventura de Vila-seca, ha reconegut als següents professionals:.

Pere Miró Aguadé, president i fundador de Vermuts Miró, mort fa només uns dies, rebrà a títol pòstum el guardó per la seva trajectòria professional. Pere Sans Suñé serà reconegut amb el premi a l’enòleg sènior.

– La comissió de l’acte considera que la difusió de tot allò que passa en el sector de l’enologia, del vi i del seu entorn, és cabdal. Per aquest motiu, inclouen aquesta categoria a la difusió periodística que enguany ha premiat Lluís Tolosa Planet pel “seu ampli recorregut escrivint sobre la cultura del vi” i amb una desena de llibres publicats sobre vins i enoturisme.

Aquest dissabte es fa la cloenda del Congrès que enguany celebra la seva 27è edició.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa