VadeVi
Els Premis Vinari avaluen els DO Montsant i DOQ Priorat

Aquest dilluns 29 de juny, els tastos preliminars dels Premis Vinari han arribat a la penúltima cita, en la qual quinze professionals entre enòlegs i sommeliers han posat nota a Falset a cent-cinc vins de les dues DO locals.

L’activitat s’ha fet a les instal·lacions del Vitec, el Parc Tecnològic del Vi, concretament a la sala de tast i anàlisi sensorial equipada per a 15 persones que la institució ha posat a disposició de l’organització del concurs dels vins catalans.

Es tracta del penúltim dels tastos preliminars que recorren des d’aquesta primavera les 12 denominacions d’origen catalanes, per avaluar sobre el territori els vins locals. L’última sessió serà dilluns 6 de juliol a les instal·lacions de l’Institut Català de la Vinya i el Vi a Reus, i s’hi tastaran els vins de les DO Conca de Barberà i Tarragona

Des les més de 800 referències que s’han presentat a concurs enguany, les que obtinguin puntuacions més altes passaran a la següent fase, el tast final, que està previst es realitzi durant el mes de setembre. I d’aquests, els més ben valorats seran els que rebran un Premi Vinari a la gala de lliurament que es farà al mes d’octubre de 2015.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa