Aquest dimarts s’ha inaugurat l’exposició #Vi Català. Passat i present de futur, al Centre Cultural el Born de Barcelona amb la presència del fins ara Director de l’Incavi Jordi Bort i de l’artífex de la mostra, el coordinador de l’Incavi, Xavier Agell.

Per primera vegada a un sol espai, es fa un repàs a la història del vi a Catalunya, s’analitzen les fites més importants i es fa una fotografia de la situació actual.

A l’exposició els Premis Vinari hi tenen un lloc destacat com a promotors i impulsors del vi català, de la mateixa manera que també es valora la feina feta per la Guia de Vins de Catalunya.

La mostra es fa amb 18 plafons amb grafismes, textos i imatges que conviden a l’espectador a copsar ràpidament els trets més importants de cada un dels temes que es toquen.

Es podrà veure durant tot el mes de desembre a la Sala Dalmau del Born i l’entrada és lliure.

Des de l’INCAVI recorden que tot aquell que vulgui, entitat pública o privada, pot sol·licitar l’exposició per tal de mostrar-la. Els materials que s’han utilitzat són lleugeurs i el muntatge s’ha simplificat al màxim per tal de poder fer-la córrer arreu de Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa