Els secrets de la garnatxa al descobert

Monvínic farà aquest dilluns un tast dedicat a diverses variants de la garnatxa, la negra, la blanca, la tintorera i la peluda

Tast a Monvínic Foto: Jordi Play

El president de l’Associació Catalana Terra de Garnatxes, Joan Ignasi Domènech serà l’encarregat de conduir el tast que es farà a Monvínic i que analitzarà al detall els secrets d’una de les varietats més representatives de Catalunya: la garnatxa.

La garnatxa és una varietat de caràcter mediterrani que permet obtenir vins escumosos, blancs, rosats, negres, dolços i rancis. Té uns gotims compactes, amb grans ovalats i dolços. Durant els tast s’analitzaran els diferents tipus de garnatxa: la negra, la blanca, la tintorera i la peluda.

Aquest tast forma part de les activitats que desenvolupa l’Associació Catalana Terra de Garnatxes per donar a conèixer als consumidors finals aquests vins tan pròpiament mediterranis.

Fitxa de l’esdeveniment:

Dia: Dilluns dia 20 d’abril

Hora: 20H

Lloc: Monvínic. C/ Diputació, 249. Barcelona

Preu: 35 euros

Més informació: Monvínic

Nou comentari