Els vins amb DO Catalunya, al Prat

Del 12 al 14 de desembre, 41a Fira Avícola Raça Prat

Imatge d’un dels tastos en edicions anteriors

Els vins de la Denominació d’Origen Catalunya estaran presents a la 41a Fira Avícola Raça Prat que tindrà lloc aquest cap de setmana del 13 i 14 de desembre al Recinte de Cal Gana de El Prat de Llobregat.

Els assistents podran tastar una àmplia representació dels vins de la DO a l’estand 132 del pavelló de la 27a Mostra Comercial de la Fira, i participar, si els interessa, en algun dels tastos guiats previstos per dissabte. Els tastos es faran a les 17 hores i a les 18 hores a la sala polivalent del mateix Pavelló de la Mostra Comercial. L’activitat és gratuïta però les places són limitades, per la qual cosa es demana inscripció a través del formulari del web de la DO.

La Fira Avícola de la Raça Prat és un dels factors dinamitzadors més importants per a la recuperació, consolidació i difusió del pollastre del Prat com a raça autòctona i producte de qualitat agroalimentària.

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya i més de 200 cellers, amb una visió innovadora i creativa del vi, que permet al viticultor elaborar el seu vi amb flexibilitat i llibertat, amb 35 varietats de raïm autoritzades.

Nou comentari