Imatge d’un dels tastos en edicions anteriors">

Els vins de la Denominació d’Origen Catalunya estaran presents a la 41a Fira Avícola Raça Prat que tindrà lloc aquest cap de setmana del 13 i 14 de desembre al Recinte de Cal Gana de El Prat de Llobregat.

Els assistents podran tastar una àmplia representació dels vins de la DO a l’estand 132 del pavelló de la 27a Mostra Comercial de la Fira, i participar, si els interessa, en algun dels tastos guiats previstos per dissabte. Els tastos es faran a les 17 hores i a les 18 hores a la sala polivalent del mateix Pavelló de la Mostra Comercial. L’activitat és gratuïta però les places són limitades, per la qual cosa es demana inscripció a través del formulari del web de la DO.

La Fira Avícola de la Raça Prat és un dels factors dinamitzadors més importants per a la recuperació, consolidació i difusió del pollastre del Prat com a raça autòctona i producte de qualitat agroalimentària.

La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya i més de 200 cellers, amb una visió innovadora i creativa del vi, que permet al viticultor elaborar el seu vi amb flexibilitat i llibertat, amb 35 varietats de raïm autoritzades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa