VadeVi
Els vins de la DOQ Priorat se’n van de ruta pel Raval
  • CA

Els vins de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat repetiran protagonisme aquest novembre al cor de Barcelona durant la Ruta del Vi del Raval, que es desenvoluparà del 20 al 29 de novembre a una trentena d’establiments d’aquest cèntric barri barceloní. Després de la bona acollida de l’any passat, aquesta iniciativa promoguda per l’Eix Comercial del Raval, torna a tenir la col·laboració del Consell Regulador de la DOQ.

D’aquesta manera, un total de 31 bars i restaurants del barri barceloní del Raval oferiran un itinerari gastronòmic que, a un preu de 3 euros, donarà l’oportunitat d’acompanyar una tapa amb una copa de vi de la DOQ Priorat.

La Ruta del Vi del Raval s’oferirà durant tots els dies de l’activitat i els establiments participants presentaran més de 30 tapes diferents que es poden consultar al web rutadelvi.cat o bé a doqpriorat.org.

L’Eix Comercial del Raval ha recordat que “la Ruta del Vi del Raval vol mostrar la qualitat dels productes de proximitat i de la terra, entre els quals el vi del Priorat és un element singular clarament identificable com un dels referents dels productes de qualitat del nostre país”.

Les persones que decideixin recórrer el Raval els pròxims dies podran escollir entre 12 referències diferents de vins Priorat, originaris de les diferents viles que configuren aquesta regió vitivinícola.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa