La flautista Patrícia de No i la pianista Cristina Casale presentaran aquest dimarts 22 de desembre a les 19:30h al Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès el nou disc “Intimate”. Un cop acabat el concert, se servirà una copa de cava Elyssia de Freixenet, que és l’espònsor de la gira.

Després de l’èxit que va tenir el concert del 2013 amb l’estrena de “Intimate, Classical & Jazz”, ara de No i Casale volen agrair al públic més proper aquella càlida acollida. El nou disc està format per obres de Debussy, Poulenc, Ravel, Shoker, Bolling, etc. i hi col·laboren els músics de jazz David Mengual, contrabaix, i Oriol Roca, bateria. L’acte serà presentat per la locutora Jèssica Sotodosos i també intervindran el director del TA!, Pep Tugues, i el director de comunicació de Freixenet, Pedro Bonet.

Patrícia de No & Cristina Casale formen duo des de 2013, compartint una excel·lència musical i artística que les du a oferir el seu art pel escenaris de tota Europa i Sud-amèrica i a rebre els elogis de la crítica especialitzada.

Patrícia de No, convertida en una de les flautistes amb més trajectòria i projecció internacional de la seva generació i mimada per la crítica, passeja la seva música pels escenaris de mig món. Països com Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Dinamarca, Estats Units, Xina, Finlàndia, Costa Rica, Colòmbia, la reclamen periòdicament.

A Cristina Casale, guardonada al 2014 amb el Premi Internacional de la Creativitat al Piano, la crítica especialitzada la qualifica com a un músic de gran temperament i expressivitat, captivant l’audiència amb el seu caràcter extravertit i mediterrani. L’any passat va debutar al Weill Carnegie Hall de Nova York, comentant i interpretant música de compositors catalans.

L’entrada al concert és gratuïta però cal confirmar l’assistència al correu electrònic [email protected].


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa