VadeVi
Empar Moliner: «Has de venir al Catalan Weekend i tastarem vins»

El vi, serveix de fil conductor a Empar Moliner per convidar un personatge estranger a casa seva en el vídeo que forma part de l’última campanya d’Òmnium Cultural.

La voluntat és internacionalitzar el procés català a partir del Catalan Weekend, una campanya que busca portar gent d’arreu del món interessada en el procés català i acollir-los en habitatges particulars del dia 25 al 28 de juny.

El mecanisme serà prou senzill. A través de les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter i del web oficial de la campanya es fa una crida a tota aquella gent que estigui disposada a acollir a casa seva els convidats. De fet, la crida es fa extensiva a tot tipus d’associacions, de tal manera que la campanya compta amb el suport explícit de la societat Catalana d’Entitats Corals, una entitat que utilitza els intercanvis de forma habitual, i amb l’objectiu de fer-ho extensiu a altres col·lectius.

Òmnium Cultural proposa convidar gent d’arreu del món per donar a conèixer el procés sobiranista. La idea és oferir diverses activitats per donar a conèixer el país, la cultura, el vi, l’art, la gastronomia, l’arquitectura i la història, i per això mateix s’organitzarà un acte central, el dissabte 27 de juny, amb una festa popular a Barcelona.

De moment, la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, ja s’ha compromès a convidar un homòleg seu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa