Presentació de temps de VI. D’esquerra a dreta, Oscar Villagarcía, Carles Carbonell i Gerard Figueras">

L’escriptora i periodista Empar Moliner serà l’encarregada d’obrir l’edició d’enguany de la fira Temps de vi a Vilanova i la Geltrú. Temps de Vi torna a la rambla Principal de la capital de la comarca del Garraf del divendres 30 de maig al diumenge 1 de juny. Al llarg d’aquest cap de setmana la fira ocuparà una superfície de 12.000 metres quadrats amb la presència de 42 estands, dos escenaris, un espai infantil, i propostes tan diferenciadores i úniques com el tastos de vins en vaixell. L’organització espera superar la xifra de 50.000 visitants de l’any anterior i consolidar-se com una de les fires multi Denominació d’Origen (DO) més importants del país.

L’organització ja ha anunciat que al web de Temps de Vi en breu s’oferirà la possibilitat de fer compra anticipada de tiquets a un preu especial, així com la possibilitat de fer la reserva de tastos o activitats que es durant a terme durant els tres dies de la fira.

La presentació oficial de Temps de Vi es farà el dimecres 14 de maig al Restaurant Marejol sota la moderació d’Oriol Guevara i el periodista Ramon Francàs.

Des de l’organització, els seus responsables, Carles Carbonell i Oscar Villagarcía van destacar el fet que en aquesta tercera edició de Temps de Vi hi haurà novetats importants. Aquest és el cas de la deslocalització dels tastos, donat que, després de mantenir diverses converses amb el Gremi d’Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, s’ha obert als restaurants de la ciutat la possibilitat de fer tasts ja que és l’indret on es produeix la major part del consum de vi. També s’ha arribat a un acord amb el Club TresC que permetrà una millor promoció i comunicació de la Fira a l’àrea metropolitana de Barcelona. A aquesta edició també es visualitzarà un acord amb Enoturisme Penedès que serà present a la rambla Principal amb un estand propi.

Temps de Vi manté la filosofia de ser una fira Multi-DO amb la presència de pràcticament totes les DO de Catalunya.

L’espai infantil, una vella aspiració de l’organització que no ha pogut reixir fins aquesta edició, estarà a la mateixa rambla Principal. Es faran activitats relacionades amb el món del vi com tallers d’olors, disseny d’etiquetes, o cupatge de vins ficticis.

Com ja es tradicional, dissabte nit, Temps de Vi coincidirà amb la Vilanova Shopping Night que organitza l’associació de comerciants de Vilanova i la Geltrú, ViU Comerç. Això farà que tant Temps de Vi com els comerços del centre de la ciutat associats a ViU Comerç, romanguin oberts fins una mica més enllà de la mitjanit.

Tant Carles Carbonell com Oscar Villagarcía van manifestar esperar que “enguany sigui el Temps de vi de la consolidació i poder gaudir de l’esdeveniment sense els patiments que suposa tenir un projecte d’aquestes dimensions al centre de Vilanova i la Geltrú”

També van voler fer un agraïment especial a tots els col·laboradors i patrocinadors que fan possible Temps de Vi com l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, la Diputació de Barcelona, Incavi, Associació Vitivinícola de Catalunya, Gremi d’Hoteleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú; Estació Nàutica, Diari de Vilanova a més d’empreses com Patates Piqué, Gestiona, Only Group, J. Esvertit, Los Encantes, Sico Fire, Jardiland, o Riedel. Tant Carles Carbonell com Oscar Villagarcía van destacar especialment el suport dels seus familiars i amics, el de la Família Gallego, propietària dels restaurants Marejol i La Treva; i del periodista vilanoví Ramon Francàs.

Tot i això, els organitzadors de Temps de vi ja van advertir que encara queden algunes activitats paral·leles per a descobrir, com alguna que està prevista al voltant del barri de mar o del passeig Marítim. També van dir que el cap de setmana anterior a Temps de Vi començaran alguns tastos i maridatges per tal d’esponjar l’oferta de la Fira i poder donar cabuda a tots els continguts.

La presentació de Temps de Vi va comptar també amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Gerard Figueras, per tal de visualitzar la bona relació i sintonia que hi ha entre l’organització municipal i la de la fira. Per Gerard Figueras “aquesta tercera edició de Temps de vi ha de ser la de la consolidació. Des de l’Ajuntament reiterem l’aposta per seguir col·laborant amb Temps de Vi perquè juntament amb la Fira de Novembre i Expomar, formen el conjunt de esdeveniments que es poden considerar Fira de Ciutat ja que porten el nom de Vilanova i la Geltrú més enllà de les nostres contrades. A més, la fira Temps de Vi serveix de tret de sortida immillorable a la temporada d’estiu a Vilanova i la Geltrú”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa