VadeVi
Els enòlegs i la Confraria del Cava s’alien per organitzar els seus congressos respectius
Signatura conveni enòlegs-Confraria del Cava

!--akiadsense-->

Des de feia una bona temporada els enòlegs i la Confraria estaven en converses per tal de portar a terme l’organització conjunta del Congrés dels Enòlegs (que organitzava l’ACE-CEEC) i el Congrés Internacional del Cava (que organitzava la Confraria).

Ha calgut esperar però la formació de la nova junta de la Confraria, per tal d’enllestir l’acord que va quedar ultimat en la reunió celebrada el passat dimarts dia 12 a la seu de l’ACE-CEEC.

El president-degà de l’ACE-CEEC, Joan Miquel Canals Bosch i el president de la Confraria del Cava, Eduard Sanfeliu Giró han oficialitzat aquesta col·laboració amb la signatura d’un conveni, on les dues entitats volen plasmar l’entesa que hi ha entre les entitats per tal d’ajuntar esforços i tirar endavant un Congrés conjunt de qualitat i amb una bona capacitat de convocatòria, optimitzant feines i recursos. Dependrà dels resultats d’enguany, la continuïtat del projecte, tot i que la voluntat de les dues institucions és continuar i obrir la participació a més entitats en el futur.

El Congrés es celebrarà el proper 5 d’abril a la Wine Business School de Vilafranca, (C/ Amàlia Soler, antiga enològica). El tema escollit aquest any és EFICIÈNCIA I SOSTENIBILITAT EN LA VINYA I EL VI que dóna continuïtat a congrés de l’any passat, posant l’accent en la fitopatologia de la vinya i les noves maneres de cuidar tant la vinya com el vi.

El mateix dia 5 d’abril al vespre es celebrarà la Nit de la Enologia que es farà a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona en la qual es lliuraran els premis a diferents enòlegs i comunicadors relacionats amb el mon del vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa