VadeVi
Els enòlegs francesos trien 7 vins catalans entre els millors del món
  • CA
Botiga de vins

!--akiadsense-->

El coronavirus també ha alterat el calendari del concurs internacional de la Unió d’Enòlegs francesos. Ara bé, sí que a través d’internet han donat a conèixer el palmarès i set vins catalans han aconseguit un lloc entre els millor. Dos ors i cinc plates de la DOQ Priorat, la DO Costers del Segre, la DO Terra Alta i la DO Empordà han convençut als enòlegs francesos.

Gran Cruor 2011 de la Casa Gran del Siurana del grup Perelada a la DOQ Priorat i el Silenci del Molí 2016 de Raimat del grup Codorníu Raventós de la DO Costers del Segre s’emporten una medalla d’Or.

Pel que fa a les plates són per: Red wine Adalta 2018 de la DO Terra Alta, Finca Malaveïna 2016 Perelada de la DO Empordà, Finca Espolla 2016 Perelada de la DO Empordà, 5 Finques 2016 Perelada de la DO Empordà i Aires de Garbet 2017 Perelada de la DO Empordà.

Aquests vins competien amb prop de 3.000 de 45 països diferents. En total s’han repartit 887 medalles (279 medalles d’or i 608 medalles de plata) i en aquesta edició un 59% dels guanyadors van ser vins estrangers enfront el 41% de vins francesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa