En el marc del seu pla estratègic de qualitat enoturística, Segura Viudas incorpora un biòleg en el guiatge de visites per l’Heretat.

Convençuts del paper fonamental que aporta un guia amb aquest perfil s’ha volgut cercar una persona capaç d’introduir de forma sòlida als visitants del celler en l’univers natural de l’entorn, sintonitzant d’aquesta manera amb els valors de la marca.

Així, en cada estació de l’any es podrà visitar l’entorn natural de l’Heretat en funció de qui en sigui el protagonista: bolets, migracions d’ocells, fruits silvestres, rastres de fauna, menjadores d’ocells, flors i plantes ruderals o peixos i rèptils esdevindran l’eix a partir del qual es desenvoluparà el passeig per la natura.

Sense oblidar la vinya i el seu cicle vegetatiu, el bagatge i la formació d’un biòleg permetrà a grans i petits aprofundir en el coneixement del conreu de la vinya abans de passar per la masia i gaudir d’una degustació de cava.

A un preu de 30€ per als adults, aquestes visites de temporada es poden reservar per correu electrònic a [email protected] o directament al formulari de contacte de la pàgina web del celler.

El biòleg protagonitza el material audiovisual que s’ha elaborat per a donar a conèixer aquestes activitats enoturístiques a l’Heretat. Aquest material està disponible en aquest enllaç.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa