VadeVi
Enoturista.cat es modernitza per recollir tots els cellers visitables de Catalunya
  • CA

El portal de vins i viatges enoturista.cat s’ha reformat i modernitzat. Després de dos anys recomanant cellers i vins, d’una manera estripada, directa i planera, ara han fet el salt a una gran base de dades que recollirà fitxes amb tots els cellers visitables del país. Però no només es tracta d’acostar un visitant a un celler. La web ofereix alternatives per trobar botigues de vins, wine bars, restaurants i hotels perquè l’experiència de l’enoturisme sigui integral.

En les pròximes setmanes aniran desvetllant tots els destins de les 12 D.Os catalanes. En paral·lel, hi publicaran articles i vídeos per acostar l’actualitat de l’enoturisme i agendar les activitats més destacades, amb el mateix estil volgudament outsider. Un dels punts forts és que s’intercalen totes les destinacions a la vegada: “un país, un web”.

Darrera de la web hi ha els periodistes Judith Cortina i David Jobé. Ella ha treballat durant 10 anys a Informatius Tele 5. Ell 14 anys a RAC1 on actualment és l’editor de l’informatiu 14/15 Cap de setmana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa