La 9a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès ja té samarreta. Després d’un concurs al Facebook del Vijazz, on hi han participat més de 450 persones, la samarreta guanyadora ha estat la dissenyada per Carles Bisbal, alumne de 2n de Gràfica Interactiva de l’Arsenal. La samarreta del Vijazz, un any més, és el fruit d’una llarga col·laboració entre els Tastavins Penedès, entitat organitzadora de Festival, i l’Escola Municipal d’Art Arsenal.

La samarreta, que presenta un estil modern i trencador, es podrà comprar a les taquilles del Vijazz i al carretó de marxandatge que circularà pels diversos espais del festival.

D’altra banda aquest any hi ha haurà un servei d’atenció al visitant via Whatsapp. A través del telèfon 644 413 139644 413 139 tothom qui vulgui podrà fer preguntes d’horaris, artistes, cellers convidats o qualsevol activitat del Vijazz. El servei estarà operatiu a partir del 10 de juny i es difondrà a través del programa de mà que es distribuirà amb la revista Time Out, els especials dels mitjans de comunicació i totes les peces gràfiques del Vijazz.

El mateix dia 10 de juny, es presentarà oficialment el festival en un acte que tindrà lloc a la seu central del Banc Sabadell a la Diagonal de Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa