L’Oficina de Turisme d’Alella celebra Carnestoltes el 13 de febrer amb una edició molt especial de l’Enotast que inclou un concurs d’ampolles vestides.

Per poder participar en aquest concurs només cal tenir més de 18, fer servir la imaginació per disfressar una ampolla i presentar-la a l’Oficina de Turisme a partir de les 10h del dia 10 de febrer fins a les 13h del dia 13 de febrer.

Les ampolles disfressades seran exposades perquè totes les persones participants en l’Enotast puguin votar la proposta que més els agradi. La més votada serà la guanyadora del concurs.

Els vins que es tastaran a l’Enotast el dia 13 de febrer de 2016 a les 13h seran Parvus Chardonnay 2013 d’Alta Alella i In-Vita 2015 d’Alella Vinícola, i són aquestes ampolles les que s’hauran de lliurar vestides amb les seves millors gales.

Podeu consultar les bases del concurs aquí.

L’Enotast és un esdeveniment obert a totes les persones majors d’edat que tinguin interès per conèixer i tastar els vins de la DO Alella. Es fa a l’Enoteca de l’Oficina de Turisme i per participar no cal inscripció prèvia. Són trobades mensuals en les quals a cada sessió es tasten dos vins escollits d’acord a cadascuna de les èpoques de l’any i els acompanyen amb productes gastronòmics de temporada més adients als vins.

La professional encarregada de conduir i dinamitzar l’Enotast és la Rosa Vila, la primera dona sommelier a Catalunya, alellenca i gran coneixedora dels vins i dels productes locals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa