VadeVi
L’Escola d’Enoturisme oficialitza els nous alumnes titulats
  • CA

Aquest dimecres 9 de novembre s’ha fet l’acte de lliurament de les titulacions oficials dels i les alumnes que s’estan formant a l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. Va ser una jornada on la feina feta per alumnes, docents i equip de l’escola va culminar amb la recollida dels títols que permeten posar al mercat nous professionals formats i especialitzats amb unes “altes expectatives” d’inserció laboral, diran des del centre, donada la “gran demanda de professionals amb titulació del sector”.

L’Escola d’Enoturisme proposa cada any una àmplia oferta formativa per treballar en l’àmbit de l’enoturisme, relacionades amb el coneixement i servei de vins i productes gastronòmics, amb la creació, difusió comercialització i avaluació de productes turístics, per proposar noves ofertes la implementació dels serveis turístics atenent al públic final.

Entre elles algunes són de més curta durada i altres amb titulació oficial amb entre 430 i 2.000 hores de formació. L’alumnat que ha recollit el diploma aquesta setmana va ser de les titulacions de més llarga durada amb formacions de Promoció Turística, Comercialització i vendes de productes turístics, Sommelieria, Tècnic Superior en Turisme especialitzats en Enoturisme. Van ser un total de 65 alumnes, que van estar acompanyats dels seus familiars.

Més de 800 alumnes d’arreu de Catalunya

Cada any passen per l’Escola d’Enoturisme més de 800 alumnes a tot Catalunya ja que l’Escola en coordinació amb les rutes d’Enoturisme de Catalunya es desplaça al territori per apropar continguts adaptant-los a cada realitat territorial.

També van recollir diploma més de 20 empreses que acullen alumnes en pràctiques, com a reconeixement de l’acompanyament, mestratge i suport tan important que realitzen perquè els continguts que aprenen traspassin les aules i es transformin en realitats aplicables al dia a dia de l’empresa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa