VadeVi
Un escumós català, el millor vi de l’any segons l’Associació Espanyola de Periodistes del Vi
L'AEPEV

!--akiadsense-->

Els membres de l’Associació Espanyola de Periodistes i Escriptors del Vi han triat els millors vins i espirituosos de l’any 2020 en la dotzena edició d’aquests premis. I el millor dels millors és el Corpinnat Gramona Celler Batlle Brut 2010. Es tracta d’una votació a doble volta en la que hi han participat la majoria dels associats de l’AEPEV per escollir entre les 700 marques que s’havien proposat a la primera fase del concurs. A la final hi han passat 146 vins.

L’altre vi català premiat és Torelló 225 2015 que ha quedat en la tercera posició de la categoria d’escumosos.

Andalusia amb 8 vins i espirituosos és la zona amb més guardons, Galícia amb 7 marques Castella Lleó i València amb 3, La Rioja i Catalunya, amb dos i Aragó, Castella La Manxa, Madrid, Múrcia, Navarra i el País Basc amb un guardó.

El vi més votat ha estat el Gramona Celler Batlle Brut 2010, amb un total de 152 punts i rebrà el Gran Premi AEPEV. Els premis es lliuraran la primavera de 2021 durant un dinar que es farà a Almeria després de visitar alguna cellers d’aquesta província.

Nou comentari

Comparteix