Un dels quatre Gelats de Nadal de Marc Ribas és un sorbet fet amb Llopart
Un dels quatre Gelats de Nadal de Marc Ribas és un sorbet fet amb Llopart

!--akiadsense-->

Un dels nous Gelats de Nadal de Marc Ribas serà un sorbet fet amb els escumosos de Llopart. Es diu Dotze Campanades i sorgeix de la “voluntat per mantenir un cop més les tradicions i la història de la nostra terra”. Es tracta d’una nova gamma de Gelats de Territori creats pel xef per contribuir al coneixement i al reconeixement de la Cuina Catalana arreu, per difondre el valor dels seus productes i productors locals a través de l’elaboració artesanal de gelats de qualitat. Integrant els ingredients que ofereix el territori, aprofitant les sinergies amb productors locals i reafirmant el compromís amb el medi ambient amb envasos 100% reciclables.

Tots els gelats s’elaboren amb producte local i de proximitat, amb petits productors catalans: ramaders, agricultors i artesans, En cada un d’ells es té en compte l’origen del producte i el valor de la proximitat. S’utilitzen productes frescos, de temporada i característics de cada regió.

Marc Ribas treu els Gelats de Nadal de Gelats de Territori
Marc Ribas treu els Gelats de Nadal de Gelats de Territori

!--akiadsense-->

Els quatre Gelats de Nadal són el Tronc de Nadal, el Torró de Sant Esteve, el Tortell de Reis, i el Dotze campanades, i a més de Llopart pel sorbet, s’han fet amb Torrons Vicenç i Xocolata Jolonch. A més a més són solidaris perquè un percentatge dels beneficis de la venda d’aquests productes, es destinarà a l’Hospital Clínic, per la recerca i investigació de la Covid 19.

Nou comentari

Comparteix