VadeVi
Esgotades les entrades per l’edició d’aniversari de Tast amb Llops

Tast amb Llops arriba a la desena edició amb les entrades esgotades des de fa més de dues setmanes. És el primer cop que la cita ha penjat el cartell de complet alguns dies abans de la data de celebració. L’organització valora molt positivament l’interès que ha suscitat el cartell de la cita enològica més consolidada de la Fira del Vi que reunirà prop de 30 cellers, principalment de la DOQ Priorat. Donat que el d’ara és un moment transcendental per a la regió de vins – que aspira a formar part a la llista de la UNESCO de Patrimoni Mundial Immaterial de la Humanitat en la categoria de muntanya agrària mediterrània-, Tast amb Llops col·laborarà un any més amb un euro de cada entrada venuda amb l’entitat PRIORITAT, impulsora de la candidatura.

En 10 anys de trajectòria, més de 50 cellers d’arreu del món han participat a Tast amb Llops. Es calcula que amb motiu del desè aniversari es podran tastar més de 60 referències de vins d’edicions limitades i singulars, de manera que la vetllada és consolida com una oportunitat única per gaudir de les elaboracions especials de viticultors i enòlegs de Gratallops, de la DOQ Priorat i d’altres punts de la geografia catalana i internacional, a més de tenir-hi un contacte directe en un ambient acollidor.

Cristina Jiménez, propietària de l’Hotel Cal Llop i promotora de Tast amb Llops, celebra que la cita hagi despertat un gran interès tot i que lamenta no poder donar cabuda a totes les peticions per mantenir l’activitat en un marc relaxat i plaent per a tots. Sobre la desena edició, assegura que es viurà “d’una manera especial amb els 12 magnífics de Gratallops però també amb una representació simbòlica i autèntica de tots els cellers que ens han acompanyat durant els 10 anys d’aventura enològica. No només gaudirem del tast, sinó també d’un aperitiu gastronòmic i de les notes musicals de jazz del músic Lluís Capdevila, nascut a Falset però resident actualment a Nova York”.

L’activitat començarà a les 18h i s’allargarà fins les 21.30h i comptarà amb la participació dels 12 cellers de Gratallops que, des dels inicis, fan costat a la iniciativa:

 Cellerdel’Abadia  ClosMogador

 ClosiTerrasses

 ÁlvaroPalacios

 Sara i René Viticultors  ClosFigueras

 Ripoll Sans

 CellerCecilio

 MasMartinet

 Fredi Torres Viticultor  MeritxellPellejà

 CellerDevinssi

Per a la desena edició, s’ha ampliat el nombre de participants convidats i una vegada més s’ha arribat a reunir un elevat nombre de cellers de reconegut prestigi que representen estils i tendències molt diverses i actuals, però amb un denominador comú, la qualitat:

 LosVinosdeMalena.VinsartesansdeGalíciaiPortugal

 Celler Vall Llach (Porrera) DOQ Priorat

 Portal del Priorat (Alfredo Arribas) DOQ Priorat

 Trio infernal (Torroja del Priorat) DOQ Priorat

 Bodegas Mas Alta (Vilella Alta) DOQ Priorat

 CellerBurgosPorta(Poboleda)DOQPriorat

 Colet Vins (Escumós Clàssic Penedès) DO Penedès

Amb aquest ampli repertori, els organitzadors volen que els assistents puguin gaudir de diferents referències vitivinícoles del país i de l’estranger que es concretaran properament. Tots destaquen per la qualitat, la tipicitat i la singularitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa