VadeVi
Estrena d’un cicle de jazz, vi i gastronomia a La Vinoteca Torres
  • CA
La Vinoteca de Torres

La Vinoteca de Torres del Passeig de Gràcia de Barcelona, estrena aquest dimecres, 24 de gener, a les 19:30h, Nights of Wine and Roses, un cicle de jazz, vi i gastronomia per gaudir de les tardes d’hivern. Durant quatre dimecres, fins al 14 de febrer, la música en viu completarà el maridatge enogastronòmic basat en una selecció de vins i propostes culinàries pensades especialment per a l’ocasió.

Així, cada dimecres, durant una hora i mitja, diferents artistes seran els responsables de posar ritme al vi en un ambient agradable i distès. Els duets musicals estaran formats pel guitarrista Kike Angulo, que s’acompanyarà de Toni Ayala (saxo tenor), Ay Wallis (trompeta i veu), Pere Loewe (contrabaix) o Marián Barahona (veu). Angulo és un dels guitarristes amb un ampli repertori musical influenciat per grans noms del jazz com Charlie Parker, Duke Ellington, Wes Montgomery o Django Reinhardt.

La Vinoteca Torres compta amb més de 100 referències de vins a copes que elabora la Família Torres a les zones vinícoles on està present, ja sigui a Catalunya, Espanya, Xile o Califòrnia, a més d’altres prestigiosos cellerers com els integrants de les Primum Familiae Vini.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa