VadeVi
Estrena del documental «Deconstruint el vi català»

Una moment del rodatge amb Manel Capdevila (esquerra) i Josep M Albet i Noya. Foto: www.deconstruintelvicatala.cat">

El documental “Deconstruint el vi català” dels realitzadors Raul Deamo i Manel Capdevila s’estrenarà aquest dijous, 24 d’octubre (20.15 hores) al Teatre Els Lluïsos de Gràcia (plaça del Nord, 7-10) de Barcelona, i un cop finalitzada la projecció els assistents podran debatre amb els creadors del documental i alguns convidats sobre la projecció mentre gaudeixen d’una mostra de vins de la DO Catalunya.
“Deconstruïnt el vi català” és un documental que pretén realitzar una radiografia del sector vitivinícola a Catalunya. Un recorregut per les zones vinícoles acompanyat de les reflexions de diverses personalitats del món del vi. Història, territori, ecologia, singularitat genètica, consum de proximitat… A mig camí entre el documental i el reportatge aquesta obra pretén redescobrir una beguda que va arribar a Catalunya fa 2.700 anys i que avui forma part important de la cultura i la identitat d’un poble.
L’estrena d’aquest documental servirà per cloure la primera edició del cicle Cinema diVí, un cicle de maridatge entre vins DO Catalunya i cinema, que va néixer com un germà català del cicle Cinema Divino italià, i que ha tingut lloc durant l’estiu en espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona com la Sala Montjuïc, les Cotxeres de Sants o durant la Festa Major de Gràcia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa