VadeVi
Et perdràs l’oportunitat de fer pràctiques al restaurant dels germans Torres?
  • CA
Germans Torres

!–akiadsense–>

La UAB ofereix ara l’oportunitat única de fer pràctiques al restaurant dels germans Torres -dues estrelles-, gràcies a uns nous cursos d’especialització pensats per oferir una formació específica i especialitzada. En la docència hi participen professors, professionals i institucions de fora de la universitat per tal que els estudis tinguin l’orientació pràctica que el mercat laboral demana. La UAB proposa ara formació en “Noves Tendències en Gastronomia” i “El Servei de Sala: Gastronomia i Comunicació” -quatre hores diàries en torns a escollir-.

Curs en Noves Tendències en Gastronomia

El curs d’especialització de noves tendències en gastronomia neix amb l’objectiu d’analitzar el sector enogastronòmic des de d’una vessant i amb un enfoc professional, donant eines i recursos per a la comprensió de les lògiques de funcionament de la indústria de l’hostaleria i la restauració.

Un dels punts forts del programa és la possibilitat de desenvolupar i posar en pràctica els coneixements adquirits en el terreny, a les instal·lacions de Cocina Hermanos Torres, el restaurant dels xefs Sergio y Javier Torres, dos dels referents gastronòmics del país.

Aquest programa pretén donar resposta al creixement de l’interès de la societat en el seu conjunt pel coneixement i l’adquisició de nous hàbits alimentaris, saludables i sostenibles.

Més informació

Curs en El Servei de Sala: Gastronomia i Comunicació

El curs d’especialització en el servei de sala neix amb el propòsit de ser un estudi pioner en el servei de sala, un dels àmbits de la restauració i l’hostaleria que demanden de professionals multidisciplinaris i polivalents, capaços de tenir nocions generals de molts aspectes relacionats amb la gastronomia.

Un dels elements més destacats del programa és la possibilitat de desenvolupar i posar en pràctica els coneixements adquirits en el terreny, a les instal·lacions de Cocina Hermanos Torres, el restaurant dels xefs Sergio i Javier Torres, dos dels referents gastronòmics del país.

Aquest programa pretén donar resposta al creixement del interès de la societat en el seu conjunt pel coneixement i l’adquisició de nous hàbits alimentaris, saludables i sostenibles.

Més infomació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa