La Ruta de Vins Denominació d’Origen Catalunya a la Festa Major de Gràcia 2014 acaba de finalitzar la seva tercera edició amb bons resultats. El punts de la Ruta van gaudir d’una gran afluència de públic als tastos dirigits per la sumiller de la DO Catalunya i molts d’ells van arribar a penjar el cartell de “sense existències” l’últim dia de la Festa Major.
Per altra banda, més de 50 persones van omplir l’Espai Tasta Gràcia amb motiu del macro tast guiat de 5 vins DO Catalunya organitzat conjuntament amb l’entitat el Cargol Graciós i la Fundació Festa Major de Gràcia.
Els participants de la ruta van poder escollir entre nou punts repartits pel barri de Gràcia on degustar nou referències de vins de la DO Catalunya, sempre apostant pel consum moderat i pels principis de la campanya europea Wine in Moderation. En cada punt de la ruta de vins, i pensant en aquelles persones que volien ampliar la informació i/o iniciar-se en el tast de vins, es van organitzar una sèrie de tastos dirigits amb una sumiller de la DO Catalunya.

La iniciativa pretenia apropar la cultura del vi als milers de persones que gaudeixen d’aquesta Festa Major tan popular, que és festa patrimonial d’interès nacional. La presència de la DO Catalunya a la Festa Major de Gràcia persegueix, un any més, recuperar els espais que el vi ha tingut durant tota la història i tradició mediterrània en les expressions culturals i moments de celebració.

La DO Catalunya en xifres:
Engloba 60.000 hectàrees a tota Catalunya, amb una visió innovadora i creativa del vi, comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza. La DO Catalunya permet al viticultor elaborar el seu vi amb modernitat, flexibilitat i llibertat, ja que compten amb 35 varietats de raïm autoritzades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa