VadeVi
Èxit de públic a Vinseum amb motiu del Dia Internacional dels Museus

Bona assistència al Vinseum en la passwada Nit dels Museus Foto: Vinseum

La jornada de portes obertes i la Nit blanca del Dia Internacional dels Museus, celebrada el passat dissabte 18 de maig va ser tot un èxit per VINSEUM, que va ser visitat per 685 adults i 19 nens, un total de 704 persones, les quals la gran part eren originàries de Catalunya, especialment de Vilafranca i de l’àrea metropolitana de Barcelona.

Cal destacar la dada que de les 19h a les 24h es van registrar gairebé 400 visitants i d’aquests, un tant per cent majoritari eren joves, fet que confirma que obrir un dissabte i en horari nocturn motiva a la visita d’aquest tipus de públic que no és el més habitual en els museus.

Al llarg de tota la jornada i exceptuant alguns moments puntuals, el públic va anar arribant en parelles o petits grups i visitant les instal·lacions de forma continuada sense patir cues o esperes per a ser atesos pel personal del Museu.

Els visitants es van mostrar força encuriosits pel renovat Museu (per a molts era la seva primera visita a VINSEUM) i, en general, van acabar la seva visita molt satisfets amb les instal·lacions i amb els continguts de l’exposició del Museu. També es mostraven interessats per la programació d’activitats culturals del Museu. La visita finalitzava amb una degustació de vi a la Taverna de Vinseum, el moment per fer petar la xerrada i parlar més distesament sobre les cultures del vi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa