VadeVi
La bellesa de les vinyes de tardor a una exposició a Jean Leon
  • CA
Exposició Jean Leon
Una de les imatges de l’exposició a Jean Leon | Maria Rosa Ferrer

!–akiadsense–>

El celler Jean Leon inaugura aquest divendres 15 de desembre l’exposició fotogràfica La vinya es vesteix de tardor“> de l’artista penedesenca Maria Rosa Ferré. L’acte, obert al públic, permetrà descobrir, de la mà de la fotògrafa, les tonalitats cromàtiques que adopta la vinya en aquesta època de l’any i els elements vinícoles més singulars del Penedès. A més, els assistents podran degustar una selecció de set formatges proporcionats per Xerigots, acompanyats de vins Jean Leon i visitar el celler.

L’artista vilafranquina Maria Rosa Ferré, apassionada de la fotografia des de ben petita i artista professional des de fa 5 anys, és una enamorada del Penedès i del seu paisatge. Mereixedora de diversos premis i coautora dels llibres Calidoscopi“> i Postals del Penedès“>, presenta ara aquesta mostra que descobreix la riquesa del paisatge del Penedès durant la tardor, quan les vinyes es tenyeixen de taronges, marrons, ocres, grocs i vermells. Amb l’exposició La vinya es vesteix de tardor“>, Ferré ha volgut transmetre, a través de les seves fotografies, “els valors que ens dona la terra on treballem, on vivim i on gaudim amb un paisatge típicament mediterrani”.

L’exposició es podrà visitar al celler Jean Leon fins a mitjans de gener com a complement de la visita. Es requereix reserva prèvia.

LA VINYA ES VESTEIX DE TARDOR

  • Data: Divendres, 15 de desembre, a les 19.30h
  • On: Celler Jean Leon (Château Leon, s/n, Torrelavit)
  • Preu: 11,90€ / Preu soci: 9,90€
  • Inclou: Visita a l’exposició comentada per la fotògrafa Maria Rosa Ferré, degustació de 7 varietats de formatges maridats amb vins i visita opcional al celler

Les reserves es poden fer a través del telèfon 93 817 76 90 o del correu electrònic [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa