La família Ferrer comprarà sis cellers al grup Freixenet

Expansión confirma el que ja avançava el conseller delegat de la companyia Pedro Ferrer

Bernd Halbach, director de ventas de la compañía, Pedro Ferrer, consejero delegado y Thomas Scholl, director financier

Bernd Halbach, director de vendes de Freixenet, Pedro Ferrer, conseller delegat i Thomas Scholl, director financer

La família Ferrer, copropietària de Freixenet, comprarà els cellers del grup de fora de Catalunya i la filial que té a Argentina. El diari Expansión avançava detalls del que ja s’havia anunciat, que la companyia es volia centrar en els escumosos i deixar de banda l’elaboració de vins tranquils.

Els cellers Vionta (Rías Baixas), Valdubón (Ribera del Duero), Solar Viejo (Rioja), Morlanda (Priorat), Fra Guerau (Montsant) i l’argentina Finca Ferrer passarien a l’òrbita de la família copropietària de la companyia previ pagament de 15 milions d’euros. Glòria Ferrer de Califòrnia sembla que quedaria fora d’aquesta acord, tot i que hi estaven molt interessats.

Així i tot els clients i consumidors no notaran el canvi perquè la comercialització seguirà en mans de Freixenet a través d’un contracte de serveis amb la família Ferrer. Recordem que ja hi havia una part del grup que va quedar fora de l’operació de venda a l’alemanya Henkell. Casa Sala i Vins Font al Penedès, un projecte a Riu de Cerdanya i un altre a la Vall de Bianya.

Tal com va avançar La Vanguardia, està previst que el dia 1 de gener, Josep Maria Ferrer, el fill petit del president d’honor de la companyia deixi tots els càrrecs per dedicar-se als nous projectes de la família al marge de Freixenet.

Nou comentari