VadeVi
La família Ferrer comprarà sis cellers al grup Freixenet
Bernd Halbach, director de ventas de la compañía, Pedro Ferrer, consejero delegado y Thomas Scholl, director financier
Bernd Halbach, director de vendes de Freixenet, Pedro Ferrer, conseller delegat i Thomas Scholl, director financer

!--akiadsense-->

La família Ferrer, copropietària de Freixenet, comprarà els cellers del grup de fora de Catalunya i la filial que té a Argentina. El diari Expansión avançava detalls del que ja s’havia anunciat, que la companyia es volia centrar en els escumosos i deixar de banda l’elaboració de vins tranquils.

Els cellers Vionta (Rías Baixas), Valdubón (Ribera del Duero), Solar Viejo (Rioja), Morlanda (Priorat), Fra Guerau (Montsant) i l’argentina Finca Ferrer passarien a l’òrbita de la família copropietària de la companyia previ pagament de 15 milions d’euros. Glòria Ferrer de Califòrnia sembla que quedaria fora d’aquesta acord, tot i que hi estaven molt interessats.

Així i tot els clients i consumidors no notaran el canvi perquè la comercialització seguirà en mans de Freixenet a través d’un contracte de serveis amb la família Ferrer. Recordem que ja hi havia una part del grup que va quedar fora de l’operació de venda a l’alemanya Henkell. Casa Sala i Vins Font al Penedès, un projecte a Riu de Cerdanya i un altre a la Vall de Bianya.

Tal com va avançar La Vanguardia, està previst que el dia 1 de gener, Josep Maria Ferrer, el fill petit del president d’honor de la companyia deixi tots els càrrecs per dedicar-se als nous projectes de la família al marge de Freixenet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa