VadeVi
Família Torres, un dels 50 millors cellers del món per visitar
Celler Waltraud de Família Torres
Celler Waltraud de Família Torres | Cedida

!--akiadsense-->

El celler de Família Torres a Pacs del Penedès figura entre els 50 millors cellers del món, segons el ranking ‘World’s Best Vineyards 2019’ que acaben de llançar els organitzadors de les prestigioses llistes ‘World’s 50 Best Restaurants’ i ‘World’s 50 Best Bars’. Aquest nou llistat distingeix aquells cellers que, a més d’elaborar grans vins, val la pena visitar per ser “llocs impressionants on tastar vins i aprendre sobre el procés d’elaboració”, segons expliquen els responsables al web del certamen.a posició 28

Família Torre―posició 28

Famiília Torres, a la posició 28, és un dels quatre cellers de l’estat seleccionats, i l’únic català, dels 1.500 cellers nominats de tot el món i sotmesos a votació entre els prop de 500 professionals del sector del vi i del turisme que conformaven el panell d’experts i a qui es demanava que avaluessin l’experiància completa, més enllà dels vins. De les seves recomanacions i votacions s’ha confeccionat aquest TOP 50 amb 17 països representats, amb l’objectiu d’augmentar el nivell de l’enoturisme i animar els viatgers a gaudir d’experiències relacionades amb el vi a tot el món.

El celler de Família Torres a Pacs del Penedès figura entre els 50 millors cellers del món, segons el ranking ‘World’s Best Vineyards 2019’ que acaben de llançar els organitzadors de les prestigioses llistes ‘World’s 50 Best Restaurants’ i ‘World’s 50 Best Bars’. Aquest nou llistat distingeix aquells cellers que, a més d’elaborar grans vins, val la pena visitar per ser “llocs impressionants on tastar vins i aprendre sobre el procés d’elaboració”, segons expliquen els responsables al web del certamen.

Del celler familiar centenari del Penedès, els organitzadors destaquen especialment el disseny minimalista del celler Waltraud, una obra de l’arquitecte Javier Barba, referent de l’arquitectura bioclimàtica a Espanya, i la seva localització en l’“espectacular” Carretera del Vi, la primera wine road del Mediterrani, integrada per 13 cellers, una ruta de 40 km sobre el traçat d’una antiga via romana que uneix l’interior del Penedès amb les platges del Garraf.

Altres aspectes que ressalten els responsables del ‘World’s Best Vineyards’ són “l’ampli ventall d’experiències que ofereix Família Torres als visitants de la mà de wine educators qualificats i la possibilitat de personalitzar-les en funció dels seus interessos i inquietuds”. Les propostes van des d’un maridatge clàssic a un tast de cinc vins de gamma alta en un recorregut per diferents denominacions d’origen, després d’un passeig per la vinya Mas La Plana i la visita al celler Waltraud on s’elabora el vi del mateix nom, emblema de la Família Torres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa