VadeVi
Família Torres és la marca de vi més admirada del món
  • CA

!--akiadsense-->

Els resultats d'aquest 2021 corresponen a l'onzena edició d'aquest rànquing
Els resultats d’aquest 2021 corresponen a l’onzena edició d’aquest rànquing | captura

!--akiadsense-->

Familia Torres és la marca de vins més admirada del món segons el rànquing que ha fet públic aquest dijous 1 d’abril la revista britànica ‘Drinks International‘. ‘The World’s Most Admired Wine Brands‘ llista els cinquanta millors projectes del vi del món a partir de les consideracions de més d’un centenar de professionals -entre els quals, sommeliers, Masters of Wine, escriptors del vi i educadors- a una enquesta on se’ls demana quines són les tres marques de vi que més admiren atenent a criteris com la qualitat, l’expressió del seu país o regió d’origen, la presentació o el coneixement de marca, entre d’altres. El podi el completen el celler espanyol Vega Sicília, a la tercera posició; i l’argentí Catena, que ha quedat segon en el rànquing.

Torres ha encapçalat aquest rànquing en diverses edicions i també n’ha estat el més reconegut d’Europa en d’altres. Al seu costat, també hi apareixen citats dos cellers catalans més com són Bodegas Abadal (posició 37), el celler del Bages que torna a la llista després de set anys d’absència, segons confirmen els mateixos organitzadors; i Raventós Codorníu que des de la posició 47 esque “torna a la llista reconeguda sobretot per produir excelent qualitat de Cava i també superbs vins tranquils”, diran en el vídeo de presentació del llistat 2021.

Fundada el 1972, Drinks International és una revista britànica dedicada exclusivament al mercat global de vins, licors i cerveses, que dona veu a les novetats sobre les últimes tendències en la indústria mundial de begudes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa